De brokstukken en potgrond die rond een lantaarnpaal liggen vormden gisteren halverwege de middag de stille getuigen van het incident. Net als de witgeblakerde stenen op de naastgelegen parkeerplaats.
Volledig scherm
De brokstukken en potgrond die rond een lantaarnpaal liggen vormden gisteren halverwege de middag de stille getuigen van het incident. Net als de witgeblakerde stenen op de naastgelegen parkeerplaats. © Arnoud Heins

Bewoner flat Apeldoorn aangehouden voor brandstichting auto; verband met bloempotgooier nog onduidelijk

De politie heeft een bewoner van flat de Berk aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn aangehouden op verdenking van brandstichting van een auto ter hoogte van de flat. Bij dit incident raakte bovendien een vrouw gewond nadat ze een bloempot op haar hoofd had gekregen die vanuit het flatgebouw naar beneden was gegooid.

  1. Verliezen is geen pretje bij Apeldoornse keeper van Heracles Michael Brouwer: ‘Ik wil altijd en overal mee winnen’
    PREMIUM
    MENS EN SPORT

    Verliezen is geen pretje bij Apeldoorn­se keeper van Heracles Michael Brouwer: ‘Ik wil altijd en overal mee winnen’

    Michael Brouwer staat al enkele weken als eerste keeper onder de lat bij Heracles Almelo. De 27-jarige Apeldoorner kreeg de keepersgenen van zijn vader door, wil nog steeds altijd beter worden en kan ontzettend slecht tegen zijn verlies. Een verhaal over feedback van zijn vader, thuisvoelen, samenwonen met een topsportster en dealen met boosheid na verlies.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn