Waxx Kappers hangt een dwangsom boven het hoofd vanwege overtreding van de Alcoholwet. Eigenaar Willy Gout is woedend.
Volledig scherm
PREMIUM
Waxx Kappers hangt een dwangsom boven het hoofd vanwege overtreding van de Alcoholwet. Eigenaar Willy Gout is woedend. © Maarten Sprangh

Biertje met de collega’s op het werk? Hartstikke verboden, ondervond deze kapper uit Apeldoorn

Na een drukke werkweek je collega’s de mogelijkheid bieden een alcoholische vrijdagmiddagborrel nuttigen? Vergeet het maar, want je overtreedt hiermee de wet. Tenzij er een alcoholvergunning is. En als je pech hebt, constateren handhavers van de gemeente de overtreding en word je geconfronteerd met een last tot dwangsom.

18 reacties

 • e v.d. wilgen

  3 maanden geleden
  Daarvoor moet je toch echt in Apeldoorn zijn. Die BOA is niet voor niets BOA (melkertbaan) geworden.
 • Ron D Brandsma

  3 maanden geleden
  Als het om idiote, draconische corona maatregelen gaat dat roept iedereen "Regels zijn regels" en hier is opeens alle begrip voor. Vreemd volk in dit landje.
 • Gerritjan Meijerink

  3 maanden geleden
  Het zal wel een handhaver zijn, die jaloers is op de kapper en z'n personeel. Er zal bij de handhaving wel niet gezellig zijn. En dan gaan ze zulke dingen doen. Dan ook maar via cateringsbedrijf regelen, zou ik zeggen
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  In Coronatijd werd niets gehandhaafd. Deze onschuldige kleinigheid wel. Gemeentebestuur moet maar eens in de spiegel kijken en zich afvragen of de persoon die je ziet serieus te nemen is.
 • anton vos

  3 maanden geleden
  Schaam je GEMEENTE APELDOORN

Apeldoorn