Volledig scherm
''De Gastvrouw''. Dit bijzondere meubel van Ard de Block (en nog veel meer) is tot en met zondag ACEC te zien. eigen foto

Blote expositie aangekleed met hapjes

APELDOORN - ACEC is nog week het decor van de expositie 'Apeldoorn geeft zich bloot''. Woensdagavond 21 augustus verzorgt gastcurator David Levie een met hapjes aangeklede rondleiding die om 19.30 uur begint.

In de expositie aan de Roggestraat geven 20 kunstenaars uit de gemeente Apeldoorn hun visie op het thema bloot. Beeldende kunst, fotografie en toegepaste kunst (sieraden, design) zijn bepalend. De rondleiding begint om 19.30 uur, de kosten bedragen 10 euro. Inclusief koffie, een drankje en oriëntaalse hapjes.

En dag later om 19.30 uur is er in ACEC een avond modeltekenen. Een naaktmodel is aanwezig. Zelf de teken- en schilderspullen meenemen. Deelname is gratis, er zijn nog drie plaatsen te vergeven. Hanspeter Nagtegaal leidt de avond. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van ACEC dat woensdag om 12.30 uur zijn deuren opent. De expositie is van woensdag tot en met zondag van 12.30 tot 17 uur.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn