Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto (in scene gezet) van een stroper. © Cees Baars

Boete, cel en taakstraf voor stroper uit Kootwijkerbroek

De negen mannen uit Kootwijkerbroek en omstreken die verdacht werden van grootschalige stroperij, wapenhandel, verboden wapenbezit en munitie zijn veel milder veroordeeld dan het Openbaar Ministerie in april heeft geëist. 

Daar waar het OM tegen de hoofdverdachte, de 30-jarige Mark van B. uit Kootwijkerbroek, een celstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk eiste, komt de rechtbank met een celstraf van veertien weken waarvan twaalf voorwaardelijk met wel een forse taakstraf van 240 uur en een stevige boete van 6000 euro. 

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn