Boksers ABCC komen in Apeldoorn op straat te staan

VideoBoksclub ABCC vreest voor haar voortbestaan. De vereniging moet voor 1 juli de huidige accommodatie aan de Paul Krugerstraat in Apeldoorn verlaten. ,,We hebben zelfs internationaal een prima naam. Dat kan en mag niet zo maar stoppen’’, zegt trainer coach Eduard van Uffelen.

ABCC kwam bijna veertien jaar geleden naar de binnenstad toe. Het oude gebouw aan de Eksterweg in Apeldoorn Zuid viel bijkans uit elkaar. De gemeente bood de reikende hand. Voor een relatief lage huur konden de boksers terecht in de voormalige Johanna Marcus Nijlandschool, ooit opgericht als een huishoudschool.

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn