Zo moet Mirador er uiteindelijk uit komen te zien, op de hoek van Hoofdstraat en Hofstraat/Kalverstraat. Rechts het blok waarin McDonald’s is gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet Mirador er uiteindelijk uit komen te zien, op de hoek van Hoofdstraat en Hofstraat/Kalverstraat. Rechts het blok waarin McDonald’s is gevestigd. © I’M Architecten

Bouw van enorme woontoren in Apeldoorn uitgesteld: ‘Dit speelt in heel Nederland’

De bouw van een grote woontoren in het centrum van Apeldoorn is uitgesteld. De verkoop van appartementen blijft achter. Dat is reden voor de ontwikkelaars om ‘de pauzeknop in te drukken’. Mogelijk wordt het plan aangepast om een groter publiek te bereiken.

34 reacties

 • van der Smit

  2 maanden geleden
  Zo, 33 reacties, inderdaad dat gebouw als fallussymbool van één of andere wethouder in Apeldoorn ha, ha. Apeldoornse Dubai het gaat om overmatige winst, verrijking en de grote ambities van Apeldoorn om 200.000 inwoners te halen ten koste van veel. Woningzoekenden moeten maar " gewoon " weer wachten, geld gaat voor, dure verhuur. Een elitair torentje met een smaakje. Wel weer bejaardentehuizen, afgeschaald, zie wel particulier kleinschalig initiatief. Wachten maar weer de hoge heren beslissen.
 • jan voogt

  2 maanden geleden
  Lijkt verdacht veel op Paleis van cultuur en wetenschap in warzawa,zeker kopie ,vind in Warschau mooier
 • Henk Bartelds

  2 maanden geleden
  De Potloodventers uit het Potlood schijnen depressief te zijn geworden van het denken aan de enorme Woontoren.
 • R Vries

  2 maanden geleden
  Hoogmoed komt voor de val.
 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Wij kregen afgelopen week bericht dat de verkoop stil is gelegd door de marktwerking op de huizenmarkt. Heel begrijpelijk want er moeten meer kosten gemaakt worden om dit gebouw te realiseren. Echt heel jammer maar zeker begrijpelijk.