De klus is al geklaard. Het was netter geweest als de provincie had gewacht, vindt advocaat Hans Hermsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De klus is al geklaard. Het was netter geweest als de provincie had gewacht, vindt advocaat Hans Hermsen. © Maarten Sprangh


Rechter verbiedt wegwerk in Loenen, maar de provincie heeft klus al geklaard

De provincie Gelderland moet onmiddellijk stoppen met wegwerk aan een bocht in Loenen. Dat heeft de rechter bepaald. Bijzonderheid: het werk is al klaar. Had de provincie de uitspraak niet moeten afwachten?

5 reacties

 • S. Puschaner

  1 jaar geleden
  De weg loopt nog steeds naar buiten af, aan de kant van de groenendaalseweg, daardoor zijn er al meerdere auto's door de omheining van restaurant "de loenermark" gereden De provincie reageerde alsof dit 'nieuw' is Al meerdere keren over contact, werken totaal niet mee Ben er klaar mee
 • René wansink

  1 jaar geleden
  Is er überhaupt over veiligheid gesproken van het totale verkeer toen dit bedacht werd en uitgevoerd gaat worden .Tis niet te hopen dat er om de 2 dagen allerlei gekleurde lampen het verkeer moeten stil leggen. GEMEENTE OF PROVINCIE dit is de meest drukke en gevaarlijkste weg vannuit de industrie kern door het dorp nr de a50. Loenen als dorp gaat en zal hier wat van gaan vinden succes is gegarandeerd n betere oplossing.
 • Dick Visscher

  1 jaar geleden
  De provincie bulkt van het geld door de verkoop van de energieproducenten enige jaren geleden. Dus rechter provincie veroordelen en ingreep terugdraaien. En de betreffende gedeputeerde op de vingers tikken. Ook de provincie moet zich onderwerpen aan de wet en/of het oordeel van de rechter. Ingesprek gaan pas wanneer de zaak is rechtgezet.
 • Marjolein van Deemter

  1 jaar geleden
  Ik had begrepen van de berichten op internet dat het afgelopen weekend alleen het kruispunt Hoofdweg-N786 aangepakt zou worden!! Kan me niet herrinneren dat ook het iets verderop gelegen kruispunt N786- Groenendaalseweg gelijktijdig aangepakt zou worden dat had voor de doorstroming van het verkeer ook totaal geen nut!!! Eerder genoemd kruispunt zeker wel!!! Ook wij hebben het gevoel gekregen dat de werkzaamheden N786-groenendaalseweg er doorgedrukt zijn voor de rechtszaak.Oude weg terug bouwen!!
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Het lijkt mij duidelijk, de Provincie naar aanleiding van de uitspraak van de rechter weer in zijn oorspronkelijke staat moet terugbrengen, het vonnis staat. Die paar ton die dat kost moeten we maar voor lief nemen, de overlast de komende weken uiteraard ook.