Volledig scherm
Uit het tijdelijke loopspookhuis bij de Julianatoren komt veel rook omhoog, dat maakt deel uit van de beleving. © Julianatoren

Brandweer rukt uit voor Halloween-spektakel Julianatoren

De brandweer is deze week met 'gepaste spoed' naar de Julianatoren uitgerukt, omdat er rond het pretpark rook werd gezien. Dat klopte: Het speciale Halloween spookhuis op de parkeerplaats werd even getest en daar zit een speciale rookmachine in.

Tot en met 28 oktober staat de Julianatoren in het teken van Haloween. Op het parkeerterrein bij de ingang is een griezeldoolhof en een loopspookhuis neergezet. Ook in het griezeldoolhof staan rookeffecten opgesteld, om het extra spannend te maken. 

  1. Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn
    PREMIUM

    Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn

    Hij heeft zich één ding heilig voorgenomen: die boom gaat hij planten. Sinds donderdag lijkt alles in het leven van John Berends te draaien om zijn benoeming als commissaris van de Koning in Gelderland, maar in de korte tijd dat hij nog in functie is verliest de Apeldoornse burgemeester de hoofdzaken niet uit het oog. ‘Die boom’ komt bij het nieuwe asielzoekerscentrum, heeft hij beloofd. Symbolisch voor het belang dat hij daar aan hecht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn