Volledig scherm
De brommer raakte de auto vol in de flank © News United

Brommerrijder gewond bij ongeval in Apeldoorn

Bij een ongeval op de kruising van de Laan van Kuipershof met de Leidekkersdreef in Apeldoorn is donderdagavond een brommerrijder gewond geraakt. 

Hij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zijn bijrijder werd door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond half negen. Een auto wilde komende vanaf de Leidekkersdreef de Kuipershof opdraaien en botste tegen de brommer die op het fietspad reed. De brommer zou aan de verkeerde kant van de weg op het fietspad hebben gereden.

De automobilist en diens passagier kwamen met de schrik vrij. Het kruispunt was geruime tijd afgesloten voor de berging van de voertuigen en het politieonderzoek. 

  1. Mengeling van emoties rond herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch
    PREMIUM

    Mengeling van emoties rond herinne­rings­cen­trum Apeldoorn­sche Bosch

    In het huis waar Yvonne Elzas als kind logeerde, komt een permanent herinneringscentrum over het oorlogsdrama van het Apeldoornsche Bosch. Haar grootouders woonden hier omdat haar opa directeur was van internaat Paedagogium Achisomog. Goed dat het herinneringscentrum er komt, zegt Elzas, al vindt ze het zelf steeds moeilijker om oorlogsverhalen te horen. ,,Ik kan bijna geen documentaire zien, maar nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn