Roos en Hans Bruggenweerth hebben ‘vreselijk last’ van het geluid dat van het dak van het ziekenhuis komt. Zoals meer mensen in de buurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Roos en Hans Bruggenweerth hebben ‘vreselijk last’ van het geluid dat van het dak van het ziekenhuis komt. Zoals meer mensen in de buurt. © Kevin Hagens

Buren van Gelre ziekenhuis in Apeldoorn worden horendol van irritant geluid

Het draaide al bijna uit op strijd met de buren. Totdat Roos en Hans Bruggenweerth ontdekten waar dat irritante geluid vandaan komt. Een apparaat bovenop het Gelre ziekenhuis is de plaaggeest voor hen en andere buurtbewoners. ,,Er is geen ontsnappen aan.”

2 reacties

  • Monique

    1 jaar geleden
    Ik woon bijna vier jaar aan de schoterweg. Ik hoor al bijna een jaar lang een zoemend geluid. Vooral in de nacht hoorbaar. Ik dacht dat het aan mijn hoofd lag maar nu lees ik dit artikel en ben ik overtuigd dat dit het moet zijn. Ik ben in de nacht vaak langs de politieacademie gelopen omdat ik dacht dat het daar vandaan kwam. Niet dus. Knettergek word ik er van.
  • Hans Hogenbirk

    1 jaar geleden
    Ook aan de Kruisvoorde is dit irritante geluid te horen. Ik heb op 18 maart al naar Gelre gereageerd. Zonder reactie. Hoop dat het eind deze maand is opgelost.

Apeldoorn