Laarzen aan en spelen maar. Esmée geniet van Burendag aan de G.P. Duuringlaan in Ugchelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Laarzen aan en spelen maar. Esmée geniet van Burendag aan de G.P. Duuringlaan in Ugchelen. © Maarten Sprangh

Burendag Apeldoorn valt in het water, maar gutsende regen brengt deze buren niet in de war

De regen heeft ervoor gezorgd dat verschillende activiteiten rond Burendag in de Apeldoorn en omgeving werden afgelast. Alleen de echte bikkels gingen zaterdag toch naar buiten om elkaar te ontmoeten. Zoals op de G.P. Duuringlaan in Ugchelen, waar de waterballonnen met water uit de plassen werden gevuld.

 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”