Busje rijdt mogelijk opzettelijk tegen pui kringloopwinkel in Lieren

VideoEen bestuurder van een busje heeft vanavond mogelijk met opzet de pui van een kringloopwinkel in Lieren geramd. De bestuurder van het busje raakte bij het ongeluk gewond.

De crash langs Kanaal-Zuid gebeurde omstreeks 21.35 uur. Mogelijk ligt een zakelijk conflict aan de crash ten grondslag, stelt de politie. Het wegdek ligt bezaaid met brokstukken van de auto en de kringloopwinkel. De weg bij de kringloopwinkel werd na de crash afgesloten. 

De politie heeft het ongeluk verder in onderzoek.

Het ongeluk vond plaats bij de kringloopwinkel in Lieren.
Volledig scherm
Het ongeluk vond plaats bij de kringloopwinkel in Lieren. © Rens Hulman
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Apeldoornse organisatie zorgt - in beschermende kleding - dat coronapatiënten niet in eenzaamheid hoeven te sterven

    Apeldoorn­se organisa­tie zorgt - in beschermen­de kleding - dat coronapa­tiën­ten niet in eenzaam­heid hoeven te sterven

    Palliaterm in Apeldoorn, een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners die patiënten in de laatste fase van hun leven zorg aan huis verlenen, staat klaar om patiënten die aan corona lijden en stervende zijn in hun eigen woning te verzorgen. ,,Voor ons is dit ook een beetje pionieren, maar het is belangrijk dat mensen weten dat wij de mogelijkheid gaan bieden. Mensen hoeven zo niet in alle eenzaamheid in een ziekenhuis te sterven”, zegt bestuurder Dietske van Maanen. Inmiddels is zondag de eerste coronaptiënt bij Palliaterm aangemeld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn