Het is al maanden onrustig in de Apeldoornse Metaalbuurt door de zogenoemde 'Spiderman'.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is al maanden onrustig in de Apeldoornse Metaalbuurt door de zogenoemde 'Spiderman'. © Kevin Hagens / Archief, Persbureau Heitink / Fotobewerking de Stentor

Buurt doodsbang voor ‘Spiderman’ na wildwest-taferelen in Apeldoorn: ‘Durf mijn huis niet meer uit’

De 37-jarige man die vorig weekend werd opgepakt na de wildwesttaferelen in Apeldoorn zit nog minimaal een week vast. Omwonenden en getroffen ondernemers van de ravage weten zeker dat het om ‘Spiderman’ gaat, die de Metaalbuurt eerder op stelten zette. De politie wil dat niet bevestigen. Buurtbewoners zijn radeloos. ,,Dit houd ik niet lang meer vol, ik ben doodsbang.” 

2 reacties

 • Elisa deJong

  1 jaar geleden
  Er moet veel meer opgetreden worden tegen mensen / buren etc die overlast veroorzaken. Dat helpt al heel veel. “Wij gedragen ons hier normaal en sociaal”. Wie dat kennelijk niet kan, moet elders gaan wonen. Alle muziek en andere overlast veroorzakende mensen een tijdje bij elkaar. Kunnen ze zelf ondervinden hoé vervélend dat is.
 • N Dekker

  1 jaar geleden
  Lekkere buurt hier. Ziet er ook niet uit in deze verloederde flats. Overal rotzooi en gespuis. Vroeger konden wij hier onze voordeuren gewoon openlaten.
 1. Apeldoornse ‘Spiderman’ in onderbroek is bepaald niet de enige in zijn soort
  PREMIUM
  VIDEO'S

  Apeldoorn­se ‘Spiderman’ in onderbroek is bepaald niet de enige in zijn soort

  De man die vrijdag in een Apeldoornse portiekflat als een ware Spiderman van balkon naar balkon klom en voor grote consternatie zorgde, zit nog steeds vast. Dat meldt de politie na vragen van de Stentor. Hoewel hij de flatbewoners verbijsterde ‘zo maar’ langs de buitenkant van hun gebouw te klauteren, blijkt hij bepaald niet uniek. Telkens opnieuw zorgen mensen voor ophef met hachelijke acties die aan de illustere superheld doen denken.