Buurtbewoonster ontfermt zich over slachtoffer steekpartij Apeldoorn: ‘Help, ik ga dood!’

VIDEOVan het geblaf van hun hond worden ze wakker. Hij houdt maar niet op. Even later ontdekken de bewoners van het appartementencomplex in Apeldoorn een hevig bloedende man bij de deur. ‘Help, ik ga dood!’, roept hij. Eerder veroorzaakte ‘Spiderman’ onrust in deze buurt. Die is na de steekpartij alleen maar toegenomen. 

0 reacties

 1. Buurt doodsbang voor ‘Spiderman’ na wildwest-taferelen in Apeldoorn: ‘Durf mijn huis niet meer uit’
  PREMIUM

  Buurt doodsbang voor ‘Spiderman’ na wild­west-taferelen in Apeldoorn: ‘Durf mijn huis niet meer uit’

  De 37-jarige man die vorig weekend werd opgepakt na de wildwesttaferelen in Apeldoorn zit nog minimaal een week vast. Omwonenden en getroffen ondernemers van de ravage weten zeker dat het om ‘Spiderman’ gaat, die de Metaalbuurt eerder op stelten zette. De politie wil dat niet bevestigen. Buurtbewoners zijn radeloos. ,,Dit houd ik niet lang meer vol, ik ben doodsbang.”
 2. Apeldoornse ‘Spiderman’ in onderbroek is bepaald niet de enige in zijn soort
  PREMIUM
  VIDEO'S

  Apeldoorn­se ‘Spiderman’ in onderbroek is bepaald niet de enige in zijn soort

  De man die vrijdag in een Apeldoornse portiekflat als een ware Spiderman van balkon naar balkon klom en voor grote consternatie zorgde, zit nog steeds vast. Dat meldt de politie na vragen van de Stentor. Hoewel hij de flatbewoners verbijsterde ‘zo maar’ langs de buitenkant van hun gebouw te klauteren, blijkt hij bepaald niet uniek. Telkens opnieuw zorgen mensen voor ophef met hachelijke acties die aan de illustere superheld doen denken.

Apeldoorn