Het ging 13 februari 2021 mis op de Zutphensestraatweg in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ging 13 februari 2021 mis op de Zutphensestraatweg in Apeldoorn. © Pim Velthuizen

Camperbestuurder veroorzaakt ongeluk in Apeldoorn: ‘Ben behandeld als een crimineel’

L.M. (35) uit Drachten bracht zaterdag 13 februari vorig jaar een camper weg voor een vriend die het voertuig had verkocht. De Fries doet dat vaker, als ophaler van auto’s voor een autobedrijf. Dat hij de avond ervoor nog een jointje had gerookt, moest kunnen, vond M. Toch veroorzaakte hij die middag een ongeval in Apeldoorn, waarbij een automobiliste twee ribben brak. 

5 reacties

 • brianna plaisier

  2 maanden geleden
  Ik ken dat stukje ik snap niet waarom je er 80 mag als je kruising aan ziet komen rij ik sowieso zelf al persoonlijk 50 a 60 km je weet nooit wat er gebeurd met een kruising ze moeten als gemeente zijnde omdat daar al meer ongelukken zijn geweest dat stuk 60 km max. Moeten maken. Ik vindt dat politie slecht zijn werk heeft gedaan ik heb het ongeluk gezien ik vindt het beide schuld. Als zij hem al in verte zag rem je af!! Rijontzegging komt er toch niet. Hooguit maandje🤣
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Gewoon zonder troep achter het stuur kruipen...veroorzaakt je iets..ben je m/i gewoon crimineel en mag je ook behandeld als crimineel..simpel toch ? Had ie liever een aai over zijn wazige bolletje gewild ? ...had gekund..,maar met een houten hamer..
 • Etienne Wettingfeld

  2 maanden geleden
  Ik denk juist dat het goed is als M. zijn werk tijdelijk niet meer kan uitvoeren. Liever permanent van de weg.
 • P. Versteegen

  2 maanden geleden
  Je moet elke schijn vermijden, dus ook zeker weten dat je er zeker van bent dat je geen alcohol, drugs of medicijnen hebt gebruikt die je rijvaardigheid kunnen beïnvloeden als je weg op gaat!
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Je bent ook een crimineel als je met drugs, drank en andere rotzooi achter het stuur kruipt. Dan breng je anderen in gevaar. Dit moet dan ook heel zwaar bestraft worden. Rijbewijs inleveren, flinke geldboete en gevangenisstraf. Er zitten onderhand zoveel mensen met al die rotzooi in de donder achter het stuur. Dit moet stoppen.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”