Het CDA bereidt een bemiddelingspoging met Pieter Omtzigt (l) voor, zegt partijprominent John Berends.
Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA bereidt een bemiddelingspoging met Pieter Omtzigt (l) voor, zegt partijprominent John Berends. © ANP

CDA bereidt bemiddelingspoging met Pieter Omtzigt voor

Wat het CDA betreft komt er een bemiddelingspoging met Pieter Omtzigt. Dat zegt John Berends, voorzitter van de bestuurdersvereniging van het CDA. De commissaris van de Koning in Gelderland heeft daar de afgelopen dagen meerdere gesprekken over gevoerd en is bereid daar een rol in te spelen.

6 reacties

 • K Plop

  1 jaar geleden
  john neemt zijn confettiekanon mee en is alles weer koek en ei. |Nee dat lijmen moet je niet doe, er is echt te veel grove dingen gebeurd
 • Hans Huisman

  1 jaar geleden
  Ik heb het stellige idee, dat de HR Omtzigt zeer gefrustreerd geraakt is in hoe de Nederlandse politiek en de rechtstaat functioneren. De impact van keiharde en jarenlange bezuinigingen, zijn overal merkbaar. Echter ook hij is al jarenlang actief in de Tweede Kamer en naar mijn mening ook vanwege dit feit, mede verantwoordelijk. Er zijn grote structurele problemen van zowel politieke, als ook systeemtechnische als uitvoeringstechnische aard. Dat is niet aan 1 partij te verwijten.
 • Aletta Evertse

  1 jaar geleden
  Jhon praat met iedereen van het CDA behalve met Pieter Omtzigt
 • P. Bloemheuvel

  1 jaar geleden
  Zo n tijdbom in je partij moet je niet willen
 • Margot van Zanten

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met de vorige reactie. Omtzigt goed voor 5 zetels bij de laatste verkiezingen. Bij wellicht nieuwe verkiezingen ook nog de imago-schade voor het CDA en stemmers die zich achter Omtzigt scharen, wat blijft er dan nog voor die partij over.... Wel snel weer in de banken schuiven, heer Omtzigt, ik reken op uw terugkomst in september!
 1. Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)
  PREMIUM
  Met video
  1

  Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)

  Alles wat maar een beetje met Apeldoorn te maken heeft liep er zo trots als een pauw bij op het Marktplein in Apeldoorn. Oké, de 3500 mensen waarop gehoopt werd, stonden er niet tijdens de teampresentatie van de 24 deelnemende landen aan het WK volleybal, maar toch was de belangstelling groot en de sfeer topsportwaardig. ,,Ik ben ontzettend trots, nu al.”