De crisis die Robert van Vliet bij D66 veroorzaakte leidt er nu toe dat de coalitie zich van de partij afkeert.
Volledig scherm
PREMIUM
De crisis die Robert van Vliet bij D66 veroorzaakte leidt er nu toe dat de coalitie zich van de partij afkeert. © eigen foto

Coalitie zet verscheurd D66 eruit in Apeldoorn

De coalitie in de Apeldoornse gemeenteraad heeft per direct gebroken met D66. In de raadsfractie van die partij ontstond een enorme crisis na een discriminatierel. De overige vier coalitiepartijen hebben geen enkel vertrouwen dat tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar nog constructief kan worden samengewerkt met D66.

1 reactie

 • Sven Phalstrom

  1 jaar geleden
  Het eerdere stuk in De Stentor van Niek Verhoeven 29-05-21 geeft aan dat Maria Camacho door alle overige raadsleden van D'66 uit de fractie was gezet, wegens disfunctioneren. En dat daarna de discriminatie-kaart gespeeld door Camacho en het lokale D'66 bestuur, richting de Fractievoorzitter. Dat ALLE overige fractieleden het vertrouwen EERST hebben opgezegd, plaatst de aanklacht toch wel in een heel ander licht dan als je t over counteren hebt.... wel benieuwd naar blik andere D66 leden hierop..
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”