Dit is voor de rest van het seizoen verboden terrein voor de Columbia-speler die zaterdag een tegenstander van Warnsveldse Boys racistisch bejegende.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is voor de rest van het seizoen verboden terrein voor de Columbia-speler die zaterdag een tegenstander van Warnsveldse Boys racistisch bejegende. © Kevin Hagens

Columbia uit Apeldoorn schorst voetballer die speler van Warnsveldse Boys racistisch bejegende

De Apeldoornse voetbalclub Columbia heeft de speler die zaterdag een tegenstander van Warnsveldse Boys racistisch bejegende voor de rest van het seizoen geschorst. 

,,Ons derde elftal had zelf al besloten om hem dit seizoen niet meer te laten voetballen. Als bestuur vinden wij dat een goede stap. Dus hebben we besloten om die schorsing over te nemen”, vertelt interim-voorzitter Jeff Pleket. 

  1. LIVE | Corona in de regio: Bakkerij Wezep helemaal klaar met roddel in het dorp, tulpeiland Zeewolde deels op slot

    LIVE | Corona in de regio: Bakkerij Wezep helemaal klaar met roddel in het dorp, tulpeiland Zeewolde deels op slot

    Oost-Nederland is creatief als het gaat om oplossingen verzinnen voor de coronamaatregelen. Heuse drive-in’s schieten als paddenstoelen uit de grond en bij verzorgingshuizen staan hoogwerkers om een bezoekje aan oma op twee hoog toch mogelijk te maken. Ondanks al die mooie initiatieven maakt het coronavirus iedere dag nieuwe slachtoffers. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het regionale nieuws over het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn