Commotie in Hoenderloo om transforma­tor­huis­je: ‘Vies spelletje gespeeld’

met videoEen transformatorhuisje zorgt voor commotie in Hoenderloo. Liesbeth Hop kijkt daar rechtstreeks op vanuit haar woning. Ze ‘weet dat er ergere dingen in de wereld zijn’, maar stelt dat Liander en naastgelegen pandeigenaar Wieneke Boon ‘een vies spelletje’ spelen. Zij zijn zich echter van geen kwaad bewust. ,,Ik zie het probleem niet zo...”

43 reacties

 • E. Lentekind- De Jong

  1 maand geleden
  @ Hansman: helemaal eens. Wat een drama queen die vrouw. Ze ziet het huis niet eens vanaf haar erf. Ik denk therapie aanbieden.
 • Jan Otten

  1 maand geleden
  @j.D. Lugtenberg, ze zijn er ook in groen 👌
 • J.D. Lugtenburg

  2 maanden geleden
  Liander zou kunnen overwegen die 'transformatorhuisjes' in een groene kleur aan te kopen, als deze in een natuurlijke omgeving worden geplaatst, dan zijn die huisjes minder 'aanwezig'. Toen KPNNetwerk hier in Apeldoorn glasvezel aan het aanleggen was, plaatsten ze eerst lokale wijkkasten in het grijs, later gingen ze over op een donkergroene variant en dat staat op de meeste plekken veel beter en veel minder opvallend c.q. aanwezig.
 • Okkie de Vries

  2 maanden geleden
  Wat een gezeur over brandgevaar van transformatorruimtes. Zo heel erg veel vliegen er niet in de fik per jaar. Auto's zijn gevaarlijker en die worden strak tegen woningen geparkeerd! De ruimte staat overigens wel een beetje vreemd, er zit een luik in de ruimte aan de zijde tegen het hek, deze moet open kunnen. Liander had de nieuwe ruimte gewoon op de oude plek neer moeten zetten, de nieuwe Diabolo is wel iets groter dan de oude C250. Alleen had Liander dan iets meer werk gehad.
 • Familie Wilbrink

  2 maanden geleden
  Hey Poelstra als je dan in je hutje op de hei woont heb je die wandelaars weer kun je daar weer over zeiken