Corona is op zijn retour in het Eerbeekse verzorgingstehuis Beekwal. Bezoekers en vrijwilligers kunnen er sinds gisteren weer terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Corona is op zijn retour in het Eerbeekse verzorgingstehuis Beekwal. Bezoekers en vrijwilligers kunnen er sinds gisteren weer terecht. © Jeroen Jazet

Corona onder controle in Eerbeeks verzorgingstehuis Beekwal: bezoek is weer toegestaan

De corona-uitbraak in verzorgingstehuis Beekwal in Eerbeek is bijna achter de rug. Er is sinds afgelopen weekeinde slechts één nieuwe besmetting bijgekomen. Zorginstelling Riwis, waar Beekwal onder valt,  heeft de beschermende maatregelen teruggeschroefd. Zo is sinds gisteren bezoek weer toegestaan.

  1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
    Liveblog

    d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

    Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.