Femke Pasquino-de Harde, oprichter van verhuisdieren.nl, aakt zich grote zorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Femke Pasquino-de Harde, oprichter van verhuisdieren.nl, aakt zich grote zorgen. © Bart Honingh

‘Coronahuisdieren’ nu massaal aangeboden: ‘Mensen zijn zo voorspelbaar’

Waar al voor werd gevreesd, lijkt nu waarheid geworden: veel in coronatijd aangeschafte huisdieren worden weggedaan. Dat merken ze momenteel enorm bij de website verhuisdieren.nl. Deze site probeert voor de huisdieren zo snel mogelijk een nieuw thuis te vinden. 

9 reacties

 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  Herstel in 2006 😕
 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  Ook ik heb in 2016 een kitten in huis genomen, met veel liefde opgevoed, +16 http://jr.nu heb er niet zo snel bij stilgestaan dat een kat niet alleen voeding nodig heeft. vb : een student heeft mijn kat ooit met een luchtbuks beschoten, dierenarts kosten : operatie, medicatie. nacht observatie, nacontrole etc. 450 euro. had een uitkering, afspraak gemaakt met DA, 3 maal afbet. ruim 100 euro. Dan maar 3 maanden zeer zuinig doen. Ja toch ?! een huisdier zoals hieronder gezegd,.. is voor het leven !!
 • Wim Paalderman

  2 maanden geleden
  dit geeft ook aan hoever de gemiddelde Nederlander is gezonken ...
 • Sandra van den Bosch

  2 maanden geleden
  Zegt al genoeg over wat voor een 'mensen ' dit zijn - Ik zag dit al gebeuren tijdens de coronatijd, mensen liepen met een hondje om zelf een luchtje te mogen scheppen, ja hoor de hondjes zijn inmiddels al weer weg. Vreselijk ! Ik ben 74 / 3mnd zonder hondje geweest ,wat een armzalig leven waren die maanden .. en dan lees en hoor je dat een diertje weg moet...v.w gewoon luxe voor de buitenwereld. Stumpers zijn dat zulk soort 'mensen', Een dier is geen stuk speelgoed !!!
 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Wie als volwassene niet weet dat een huisdier verantwoordelijkheid met zich mee brengt voor langer dan een week, moet wat mij betreft weer verplicht naar de basisschool. Kom op zeg!
 1. Historische schoorsteen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restauratie gigantisch duur’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  3

  Histori­sche schoor­steen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restaura­tie gigantisch duur’

  Dreigt een van de drie overgebleven fabrieksschoorstenen in Apeldoorn te verdwijnen? Bij Pierre en Marianne Reijerman staat ’ie midden in de tuin, maar de ‘versiering’ raakt in verval. Voor restauratie is nog ruim 12.000 euro nodig. ,,We hebben eens een autoband erin gegooid. Ging de zwarte rook over de brandweerkazerne. Vonden ze niet zo leuk...”

Apeldoorn