De Drie Maagdenrotonde in Apeldoorn is ook dit jaar weer omgedoopt tot de Oranjerotonde.
Volledig scherm
PREMIUM
De Drie Maagdenrotonde in Apeldoorn is ook dit jaar weer omgedoopt tot de Oranjerotonde. © Armon Veeneman

Coronaregels betekenen zwarte bladzijde voor deze ‘Oranjerotonde’ in Apeldoorn

In het kader van het EK voetbal is de Drie Maagdenrotonde in Apeldoorn traditiegetrouw omgedoopt tot de ‘Oranjerotonde’. Daar waar normaal gesproken honderden Apeldoorners samen komen om een overwinning van het Nederlands Elftal te vieren is dat onder de huidige omstandigheden niet toegestaan. Politie en gemeente zullen dan ook waar nodig handhaven.

1 reactie

  • AM BEEK

    2 maanden geleden
    Naar de rotonde komen mag niet???? Wel met oud en nieuw vuur werk afsteken Ja want daar houd de burgemeester van dus dat mag wel. Ontneem de jongens toch niet alles dat er gehandhaaft moet worden ok geen alcohol en geen troep .maar nu alles verbieden is vragen om problemen
  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn