Cubaanse sigaar blijkt een gezonde investering

VideoTwee meter plezier. Zo kun je Dirk Alkemade wel omschrijven. Altijd een glimlach op de lippen en twinkelende ogen. De 31-jarige Apeldoorner heeft een succesvol Instagram- en YouTube-account waarin hij zijn kennis van Cubaanse sigaren etaleert.  ,,Wist je dat 99% van de sigaren die toeristen vanuit Cuba meenemen nep zijn?"

Het inmiddels stoffige gezegde 'Een tevreden roker is geen onruststoker' geldt zeker voor Alkemade. Op 16-jarige leeftijd stak hij zijn eerste sigaar op en in de jaren die volgden liet hij er dagelijks zeker 1 tot 3 in rook opgaan.  ,,Voor mij is het een rustmoment in de dag. Zo'n sigaar ben je 1 tot 2 uur mee bezig. Toen ik een periode pijn in mijn rug had, was die tijdens het roken weg. Ik ontspan er volledig door".

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn