Nicolet Theunissen is de nieuwe partijvoorzitter van D66 in Apeldoorn. Zij moet na een turbulent D66-jaar de partij in relatieve rust richting de toekomst leiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicolet Theunissen is de nieuwe partijvoorzitter van D66 in Apeldoorn. Zij moet na een turbulent D66-jaar de partij in relatieve rust richting de toekomst leiden. © Rob Voss

D66 Apeldoorn na turbulent jaar verkiezingen in met nieuwe voorzitter maar zónder vertrokken raadslid

D66 in Apeldoorn maakt een herstart. Onder leiding van de nieuwe partijvoorzitter, Nicolet Theunissen, wil de partij het turbulente recente verleden laten rusten.

3 reacties

 • Nicolet Theunissen

  1 jaar geleden
  Positief blijven Julius: het jongetje hield zijn fiets vast en loopt waarschijnlijk naast zijn moeder.
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Probeert dat straatjochie in die blauwe jas nu de tas van die vrouw te roven🤔
 • Theo Van Luijk

  1 jaar geleden
  Ik verwacht weinig zetels voor D66. Als regeringspartij hadden ze de mond vol van een nieuwe bestuurscultuur. Het gedraai van Kaag en de voorstellen van hen (ontkoppeling minimumloon en AOW, bezuinigingen in de zorg, etc.), laten zien dat deze partij te ver van de mensen afstaat.
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.