Volledig scherm
PREMIUM
In 2006 streek wielervereniging De Adelaar in het Orderbos neer. Medio 2007 werd daar een gloednieuw clubhuis in gebruik genomen.

De Adelaar zit klem en wil naar een andere plek in Apeldoorn

Hoewel De Adelaar zich er pas dertien jaar geleden nestelde, wil de wielervereniging Sportpark Orderbos al weer verlaten. Ze voelt zich er klem zitten en is van plan om vanaf 2021 elders in Apeldoorn verder te gaan.

De club zou daarvoor een plek aan het Kanaal Zuid op het oog hebben. Guido Willemsen, voorzitter van de afdeling wegwielrennen, wil alleen kwijt dat er drie locaties in beeld zijn. Welke dat zijn, geeft hij niet prijs. ,,Onze leden krijgen dat morgen ook nog niet te horen”, doelt hij op de ingelaste ledenvergadering die vanavond plaatsvindt.

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn