WSV, in de zwarte shirts, staat zaterdag direct weer op het veld voor een wedstrijd tegen Oene. Op de eerste dag dat het weer mag.
Volledig scherm
PREMIUM
WSV, in de zwarte shirts, staat zaterdag direct weer op het veld voor een wedstrijd tegen Oene. Op de eerste dag dat het weer mag. © Maarten Sprangh

De honger naar de bal is enorm, zelfs voor een oefenpotje tegen Oene

Een wedstrijdje voetballen, het lijkt inmiddels iets uit een ander tijdperk. Maar vanaf zaterdag mag het weer, zelfs met publiek. Tweedeklasser WSV maakt direct van de gelegenheid gebruik en speelt een oefenwedstrijd in en tegen derdeklasser Oene. Volgens trainer Jordy Vakkert kunnen de spelers niet wachten.

  1. Hendrina uit Apeldoorn is het zat, wéér wachten op een bus die niet komt: ‘Houd ons tenminste op de hoogte’
    PREMIUM
    8

    Hendrina uit Apeldoorn is het zat, wéér wachten op een bus die niet komt: ‘Houd ons tenminste op de hoogte’

    Omdat er tussen Apeldoorn en Arnhem vanwege een tekort aan chauffeurs minder bussen rijden, kiest Hendrina de Graaf voor lijn 108 om naar en van Christelijke Hogeschool Ede (CHE) te gaan. Op de terugweg staat de Apeldoornse echter geregeld te wachten op bussen die niet komen. ,,Ik snap niet dat het Keolis niet lukt de reisplanner actueel te houden, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent.’’ Keolis erkent het euvel, maar heeft ook goed nieuws.