Een pantservoertuig op de rotonde van Nieuw-Milligen. Eric Hoogervorst komt tegen de plannen in het geweer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een pantservoertuig op de rotonde van Nieuw-Milligen. Eric Hoogervorst komt tegen de plannen in het geweer. © Maarten Sprangh

Defensie wil pantservoertuig op bekende Veluwse rotonde: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

met pollEen passend welkom aan de militairen die naar kazerne Kamp Nieuw-Milligen komen. Of een ongewenst object, dat ten koste van de verkeersveiligheid gaat? Als het aan Defensie ligt, komt er een pantservoertuig te staan op de rotonde van Nieuw-Milligen. Maar Uddelnaar Eric Hoogervorst wil dat er een streep door het plan gaat.

44 reacties

 • Henk van Zoggel Zoggel

  5 uur geleden
  Altijd denken in problemen.. echt Jan de Hollander. Als ze niet zeuren of z**ken, dan zijn ze waarschijnlijk niet meer onder de levenden. Maar op de rotonde op N264 thv. de Zeelandsedijk in Volkel. staat midden op deze rotonde een F16, geeft ook geen problemen! Ja bij azijnpissers dat dan weer wel !
 • Jesper Van Rosmalen

  5 dagen geleden
  Top idee, zet neer👍🏻
 • Maarten Kouwenhoven

  6 dagen geleden
  Er is al genoeg polarisatie in de wereld,daar hoeven we niet altijd aan herinnerd te worden! Zet er maar de contouren van een groot hart neer!!
 • Kevin Doorneweerd

  7 dagen geleden
  In Elburg staan er op de rontonde bij de Firezone nog veel ergere blokkades op het zicht. Dat ding is lelijk en beperkt het zicht zeer. Daar ligt het midden van de rontonde zelfd hoger, dus daar zie je sowieso al helemaal niks. Een pantservoertuig zou je nog omheen kunnen kijken https://maps.app.goo.gl/5zCExUwu3ZRg78ou8
 • hans holm

  7 dagen geleden
  Wat een onzin. Je zet toch ook geen caravan op een rotonde als er een camping in de buurt is!