Deze ondernemer uit Apeldoorn groeit razendsnel in China met... verf!

VideoHij viert er de opening van de tweehonderdste winkel en daar komen er voor het eind van het jaar nog honderd bij, verwacht de Apeldoornse ondernemer Ron Bleize. Met zijn bedrijf Studio Coldec is hij groot in China. ,,Je staat toch raar te kijken als je een shopping mall binnen komt en daar je je eigen kop ziet op een doek van 26 meter hoog...’’

Sinds Bleize in de jaren negentig Coldec samen met Private Equity Partners kocht, is het hard gegaan. De investeerder heeft hij al lang en breed uitgekocht en de business is behoorlijk verbreed. De explosieve groei van Studio Coldec is er het sprekende voorbeeld van.

  1. Vleesverwerker Vion verder onder vuur, vertrouwen is weg
    PREMIUM
    Video

    Vleesver­wer­ker Vion verder onder vuur, vertrouwen is weg

    Vleesverwerker Vion laat per direct meer dan vijftig touringcars rijden om medewerkers, veelal arbeidsmigranten, van en naar slachterijen te brengen. ,,Een supergoed plan, maar natuurlijk veel te laat’’, zegt de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts. Als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) liet hij de Vion-slachterij in Apeldoorn woensdag vergrendelen toen bleek dat het vervoer van slachthuismedewerkers in strijd was met de coronarichtlijnen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn