De Brinkhof stond jaren leeg en dat was links en rechts te merken. Het pand is nu eerst volledig gestript. Op de foto zit Jeanine Buiter van Grehamer & Company in een van de toekomstige appartementen met uitzicht op het Catharina Amaliapark.
Volledig scherm
PREMIUM
De Brinkhof stond jaren leeg en dat was links en rechts te merken. Het pand is nu eerst volledig gestript. Op de foto zit Jeanine Buiter van Grehamer & Company in een van de toekomstige appartementen met uitzicht op het Catharina Amaliapark. © Maarten Sprangh

Disco, schuilkelder, kantoor: wonen in een pand met veel gezichten in Apeldoorn

Kleine dingen verraden dat we hier in een pand met Apeldoornse historie staan. Al is het een relatief jong gebouw, de Brinkhof vertelt meerdere verhalen. Zo meteen is er een nieuw hoofdstuk: appartementen op plekken waar ooit gewerkt werd.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.