Locatiedirecteur Jan Podt (links) en bestuursvoorzitter Wim Hoetmer (rechts) zien dat het vmbo-onderwijs anders ingericht moet worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Locatiedirecteur Jan Podt (links) en bestuursvoorzitter Wim Hoetmer (rechts) zien dat het vmbo-onderwijs anders ingericht moet worden. © Kevin Hagens

Dit zijn de opvallende namen van de twee nieuwe vmbo-scholen in Apeldoorn

Hij lag de afgelopen nacht wel even wakker. Was gespannen hoe medewerkers van scholengemeenschap Veluwse Onderwijsgroep zouden reageren. Want de twee nieuwe vmbo-scholen in Apeldoorn hebben een naam. En die zijn niet alledaags, beseft locatiedirecteur Jan Podt: UGO (‘You Go’) en UDO (‘You Do’). „We willen het anders doen. Dat zijn deze namen ook.”

0 reacties

 1. Ontgoocheling bij Voorwaarts en Holten na spektakelstuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegradeerd
  PREMIUM
  nacompetitie apeldoorn/deventer

  Ontgooche­ling bij Voorwaarts en Holten na spektakel­stuk met 14 treffers tegen Orderbos gedegra­deerd

  Dinsdag werd er al een start gemaakt met de nacompetitie, maar dit weekend barst het pas echt los. Het is onmogelijk om er een wedstrijd uit te pikken, want overal staat de druk er volledig op. Winnen is doorgaan, verliezen is einde seizoen, zonder promotie, of - erger nog - met degradatie. Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de clubs die in actie kwamen? Je vindt ze in dit overzicht.
  Apeldoorn
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.