Architect Jendero Gielians (links) en projectmanager Hans van Ginkel voor het weiland op het ‘Hoenderloo Groep-terrein’. Die grond blijft behouden voor de natuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Architect Jendero Gielians (links) en projectmanager Hans van Ginkel voor het weiland op het ‘Hoenderloo Groep-terrein’. Die grond blijft behouden voor de natuur. © Maarten Sprangh

Dit zijn eigenaren EuroParcs in Hoenderloo van plan

Scepsis alom nadat de familie Vos eind 2020 het terrein van De Hoenderloo Groep kocht. Aangezien zij eigenaar is van EuroParcs, werd gevreesd dat er een vakantiepark zou komen. De Vosjes ontkenden dat. En uit het plan dat de Apeldoorners donderdagavond aan de gemeenteraad presenteren blijkt dat ze woord hebben gehouden.   

3 reacties

 • Elisa deJong

  8 maanden geleden
  Google op ervaringen met deze groep.. dat zegt iets..
 • Julius Bruins

  8 maanden geleden
  Een vos verliest wel zijn streken, maar nooit zijn haren. Of zoiets.....
 • Wim Kuijvenhoven

  8 maanden geleden
  Als de vos de passie preekt boer let op je kippen.
 1. Kunstenaar Jack kan in dit bekende Apeldoornse pand weer een paar jaar voort, maar workshops zal hij er niet geven
  PREMIUM

  Kunstenaar Jack kan in dit bekende Apeldoorn­se pand weer een paar jaar voort, maar workshops zal hij er niet geven

  Wéér een verhuizing. Jack Liemburg vertrekt met zijn Jacksart uit de voormalige kerk aan de Sprengenweg. De kunstenaar opent vandaag aan de Asselsestraat, in het pand waar tientallen jaren Middelink Wonen zat. ,,De kerk is een schitterend atelier’’, zegt Liemburg, ,,maar er komt nooit iemand spontaan langs. Dat is vanaf nu, zo mooi in het centrum, anders.’’
 2. Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’
  PREMIUM
  1

  Voormalig Zutphense wethouder wordt directeur van gemeente Brummen: ‘Loop nooit weg voor moeilijke opgaven’

  In 2021 leek het alsof hij de deuren van het gemeentehuis definitief achter zich dichtsloeg, maar over twee maanden wandelt hij er toch weer vrolijk binnen. Harry Matser (61), voormalig wethouder in Zutphen, keert terug in de ambtenarij. Weliswaar in een andere rol én plek: vanaf april start hij als gemeentesecretaris, de hoogste ambtenaar in het gemeentehuis, in Brummen. ,,Ik ben niet iemand die heel principieel is.”