Nataschja Scheeres uit Epe werd gevonden in een sloot langs de Stevenhofsdreef in Leiden
Volledig scherm
Nataschja Scheeres uit Epe werd gevonden in een sloot langs de Stevenhofsdreef in Leiden © MediaTV

Dode vrouw in Leiden is vermiste Nataschja Scheeres (44) uit Epe

De vrouw die twee weken geleden dood werd gevonden in Leiden, is de 44-jarige Nataschja Scheeres, die in Epe is opgegroeid. Dit heeft haar vader John Scheeres uit Epe dinsdagochtend bevestigd. De vriend van Nataschja is aangehouden en zit in voorarrest.

De aangeslagen familie tast in het duister over het hoe en waarom. ,,We weten verder ook nog niets, behalve dat het om onze dochter gaat. Verder wil ik er niets over zeggen, het is verdrietig genoeg'',  laat John Scheeres weten.

Op maandagavond 30 juli vonden agenten het lichaam van Nataschja Scheeres  in een sloot aan de Stevenshofsdreef in Leiden. De politie verrichtte na de vondst van het lichaam onderzoek en hield rekening met een misdrijf. Mogelijk lag het lichaam al wat langer in het water. 

Nataschja Scheeres werd al enige tijd vermist, haar zus en broer plaatsten op 23 juli een oproep op Facebook. De identiteit werd uiteindelijk vastgesteld na dna-onderzoek. 

Na het onderzoek kwamen twee verdachten in beeld, twee mannen van 44 en 50 jaar oud en beiden uit Leiden. Zij zijn aangehouden. De 50-jarige medeverdachte is inmiddels vrij, in afwachting van het onderzoek. 

  1. Gloednieuw verpleeghuis in Apeldoorn biedt als zorghotel 76 bedden voor herstellende coronapatiënten
    PREMIUM

    Gloednieuw verpleeg­huis in Apeldoorn biedt als zorghotel 76 bedden voor herstellen­de coronapa­tiën­ten

    De kamers en gangen baden in het daglicht, het ruikt er nieuw, de verf lijkt net opgedroogd. Het gloednieuwe verpleeghuis op de voormalig Juliana-locatie is helemaal klaar voor haar nieuwe bewoners. De naamplaatjes van de gelukkigen zitten al op de deuren. Maar de kamers worden voorlopig niet bewoond door de geplande groep zorgbehoevenden. Het pand aan de Koning Lodewijklaan gaat eerst dienstdoen als zorghotel.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn