Dode vrouw in woning in Apeldoorn; politie houdt ernstig rekening met een misdrijf

videoIn een woning aan de Bronsgietersdonk in wijk de Maten in Apeldoorn is vanavond rond zeven uur een overleden vrouw gevonden. 

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. De politie houdt inmiddels 'ernstig rekening' met een misdrijf, aldus een woordvoerder. Er worden geen mededelingen gedaan over de doodsoorzaak. 

Het zou gaan om de bewoonster van het pand aan de Bronsgietersdonk. Of haar echtgenoot deze avond ook thuis was is niet duidelijk. Volgens omwonenden waren het prettige buren.

Er is nog geen verdachte aangehouden, aldus de woordvoerder van de politie.

Volledig scherm
Over de doodsoorzaak doet de politie nog geen mededelingen. Rond de woning zijn linten aangebracht in verband met het onderzoek. © Pim Velthuizen
Volledig scherm
De recherche is bezig met onderzoek in de woning, waar de dode vrouw werd aangetroffen. © Pim Velthuizen
  1. Ridders, vorsten en de Hanze: ‘fascinerende geschiedenis’ van Gelderland verschijnt in stripvorm
    PREMIUM

    Ridders, vorsten en de Hanze: ‘fascine­ren­de geschiede­nis’ van Gelderland verschijnt in stripvorm

    Vrijwel iedereen weet dat Willem van Oranje is vermoord door Balthasar Gerards en dat in 1600 de Slag bij Nieuwpoort werd uitgevochten. Minder bekend is dat Harderwijk en Zutphen gedurende de 14e en 15e eeuw belangrijke handelssteden waren en dat bij Ugchelen eeuwenlang de hoogste rechtbank op de Veluwe zetelde. Een nieuw stripboek over de geschiedenis van Gelderland, gemaakt door historicus René Arendsen en tekenaar Danker Jan Oreel, moet daar verandering in brengen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn