Volledig scherm
Derde van links: Lotte (met bril), rechts naast Lotte: Valerie (zwart jasje) en rechts naast Valerie: Yvana (in het geel). © AVROTROS

Drie Apeldoornse jongeren in nieuwe jeugdserie op televisie

Vanaf 7 april zijn de Apeldoornse Lotte, Valerie en Yvana te zien in de nieuwe AVROTROS tv-serie de Eindmusical. De leerlingen van Tim Koldenhof Producties werden tijdens een casting op de Apeldoornse theaterschool uitgekozen om mee te doen. 

De nieuwe serie de Eindmusical gaat over groep leerlingen uit groep 8 die samen richting hun eindmusical werken. Joji Na van Tim Koldenhof Producties: ,,Natuurlijk zijn we trots! Onwijs gaaf voor deze meiden dat ze zo’n ervaring mogen opdoen in een nationale televisieserie”.

De Eindmusical is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen (musical expert) en Carline Brouwer (regisseur van onder andere The Bodyguard) studeert de klas in een vakantiehuis hun eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod. Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.

Tim Koldenhof Producties zit op het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg. Het bedrijf bestaat uit een theaterschool, productiehuis en een evenementenorganisatie. Er vinden geregeld castings plaats voor diverse theater- en tv producties. 

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn