Volledig scherm
De politie in Apeldoorn zocht zondagavond drie mannen in het Westenenkerpark. © Luciano de Graaf

Drie verdachten poging tot straatroof in Westenenkerpark Apeldoorn nog spoorloos

updateDe politie in Apeldoorn is sinds zondagavond laat op zoek naar drie mannen die verdacht worden van een poging tot straatroof in het Westenenkerpark in Apeldoorn.

Rond 23.45 zette de politie een deel van het Westenenkerpark en de Zilverweg af voor onderzoek. Ook zette ze Burgernet in. Er wordt gezocht naar drie mannen, van wie een blank en twee getint. De zoektocht is tot op heden niet succesvol. Volgens politiewoordvoerster Jacqueline Rustidge is onduidelijk in welke richting de verdachten zijn gevlucht. Wat zich precies heeft voorgedaan in het park is volgens Rustidge nog onduidelijk, maar vooralsnog gaat de politie uit van een poging tot straatroof. 

De blanke man die wordt gezocht is ongeveer 1.65 meter, heeft blond kort haar en een slank postuur. Het shirt of de jas die hij droeg is rood. Zijn leeftijd wordt geschat op 17-20 jaar. 

Een van de twee getinte mannen naar wie wordt uitgekeken is ongeveer net zo lang als de blanke man. Hij droeg een donkere pet en heeft een slank postuur. Hij is 19 of 20 jaar oud. Van de derde man is bekend dat hij getint is en een donkere jas met iets wits op de mouwen droeg. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 21 jaar.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn