Na het ongeval in Apeldoorn met drie beschadigde auto's lekte een grote hoeveelheid vloeistof uit de betrokken bestelbus. Bij de bestelbus vormt zich de plas koelvloeistof.
Volledig scherm
Na het ongeval in Apeldoorn met drie beschadigde auto's lekte een grote hoeveelheid vloeistof uit de betrokken bestelbus. Bij de bestelbus vormt zich de plas koelvloeistof. © Luciano de Graaf

Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Apeldoorn, uit bestelbus lekt grote hoeveelheid vloeistof

Drie voertuigen zijn woensdagmorgen beschadigd geraakt na een botsing in Apeldoorn. Op de kruising van de Lange Grafte met de Burgemeester Jonkheer Quarles van Uffordlaan klapte een bestelbus achterop een personenauto, die op zijn beurt weer tegen een andere personenauto aankwam. Uit de bestelbus lekte vervolgens een grote hoeveelheid koelvloeistof.

  1. KAART | Bijzonder! Oost-Nederland kleurt volledig ‘grijs’ op coronakaart en dat is goed nieuws
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Bijzonder! Oost-Nederland kleurt volledig ‘grijs’ op corona­kaart en dat is goed nieuws

    Een mijlpaal in Oost-Nederland vandaag: voor het eerst kleurt de coronakaart met het aantal besmettingen volledig grijs. Een teken dat er in alle gemeenten amper nieuwe positieve tests zijn geregistreerd. In vijftien gemeenten staat de teller helemaal op nul nieuwe gevallen. Zelfs Putten, dat de afgelopen dagen vaak de negatieve uitschieter was, sluit zich aan in die rij.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn