Hollandse Hoogte / ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Drugs en wapen in woning Apeldoorn-Zuid: grijpt de burgemeester terecht in?

Partijen harddrugs, contant geld, een vuurwapen, kogels. De politie deed dit voorjaar zorgwekkende vondsten in twee woningen en een auto in Apeldoorn. Zo zorgwekkend, vindt burgemeester Ton Heerts, dat hij een woning sloot en twee veronderstelde drugsdealers een flinke dwangsom heeft opgelegd ter afschrikking. Hun advocaten vechten dat nu aan.

0 reacties

 1. Jan wil zonnepanelen, maar deze bomen voor zijn huis mogen niet weg: ‘Dit heeft iets kroms’
  PREMIUM
  met poll
  83

  Jan wil zonnepane­len, maar deze bomen voor zijn huis mogen niet weg: ‘Dit heeft iets kroms’

  Jan Ettema heeft zijn jaren 30-woning flink verduurzaamd. Het liefst zou de Apeldoorner een laatste slag maken door zonnepanelen op het dak te plaatsen. Drie bomen zorgen er met hun schaduw voor dat dit niet rendabel is. Op zoek naar een oplossing loopt Ettema tegen regels aan. En hij niet alleen. ,,Ik ben net zo lang blijven zoeken tot er een oplossing kwam die wél kan.’’
  Apeldoorn
 2. Uitvaartleider Gerrit Brouwer neemt bij AGOVV Apeldoorn definitief afscheid als trainer
  PREMIUM
  tweede klasse

  Uitvaart­lei­der Gerrit Brouwer neemt bij AGOVV Apeldoorn definitief afscheid als trainer

  Beroepshalve als uitvaartleider bij Rouwcentrum Rouwenhorst is het afscheid waar hij dagelijks mee geconfronteerd wordt definitief en onontkoombaar. De keuze om te stoppen met zijn hobby nam Gerrit Brouwer zelf en weloverwogen. Na meer dan veertig jaar als trainer in het amateurvoetbal zit hij bij de thuiswedstrijd van AGOVV tegen DESZ voor het laatst in de dug-out. ,,Het is mooi geweest.”
  Apeldoorn