Duo opgepakt voor woningoverval bij oudere vrouw (78) in Beekbergen

videoEen 17-jarige jongen uit Ermelo en een 46-jarige man uit de gemeente Apeldoorn zijn opgepakt voor een woningoverval in Beekbergen.

Het slachtoffer, een 78-jarige vrouw, werd op 29 december door twee mannen overvallen in haar woning aan de Hansengraaf in Beekbergen. De 78-jarige vrouw raakte bij de overval gewond aan haar hoofd en werd door de overvallers vastgebonden.

Nadat de overvallers met enkele spullen vertrokken, kon het slachtoffer zich bevrijden. Ze vluchtte naar bekenden en alarmeerde de politie. Burgernet werd ingezet om de daders in donkere kleding te vinden. Een van de daders droeg een trui met de tekst ‘USA’. in witte letters. Diezelfde avond werd er niemand gearresteerd, maar het recherche onderzoek leverde nu een week na de overval toch resultaat op.

De gewonde vrouw werd aan haar verwondingen behandeld door het ambulancepersoneel.

Volledig scherm
De politie deed buurtonderzoek na woningoverval in Beekbergen. © Pim Velthuizen
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’
    PREMIUM
    video

    Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’

    Vlak voor de wildcamera schudt wolvin GW998f zich op 6 maart even flink uit, ze snuffelt wat in een vossenhol, en verdwijnt dan weer uit beeld. Het is de derde keer dat een wildcamera van natuurliefhebber Erna Licht uit Harderwijk de ‘Veluwse’ wolf weet vast te leggen. ,,En op deze beelden lijkt ze een stuk forser dan in augustus en oktober 2018. Misschien dat ze drachtig is?’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn