Duo opgepakt voor woningoverval bij oudere vrouw (78) in Beekbergen

videoEen 17-jarige jongen uit Ermelo en een 46-jarige man uit de gemeente Apeldoorn zijn opgepakt voor een woningoverval in Beekbergen.

Het slachtoffer, een 78-jarige vrouw, werd op 29 december door twee mannen overvallen in haar woning aan de Hansengraaf in Beekbergen. De 78-jarige vrouw raakte bij de overval gewond aan haar hoofd en werd door de overvallers vastgebonden.

Nadat de overvallers met enkele spullen vertrokken, kon het slachtoffer zich bevrijden. Ze vluchtte naar bekenden en alarmeerde de politie. Burgernet werd ingezet om de daders in donkere kleding te vinden. Een van de daders droeg een trui met de tekst ‘USA’. in witte letters. Diezelfde avond werd er niemand gearresteerd, maar het recherche onderzoek leverde nu een week na de overval toch resultaat op.

De gewonde vrouw werd aan haar verwondingen behandeld door het ambulancepersoneel.

Volledig scherm
De politie deed buurtonderzoek na woningoverval in Beekbergen. © Pim Velthuizen
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Jeukrupsenplaag Apeldoorn loopt uit de hand: ‘We pakken nu alleen de schoolpleinen nog aan’
    PREMIUM

    Jeukrupsen­plaag Apeldoorn loopt uit de hand: ‘We pakken nu alleen de schoolplei­nen nog aan’

    De overlast van de eikenprocessierups in Apeldoorn loopt op dit moment de spuigaten uit. Het aantal meldingen ging gisterochtend over de zevenhonderd heen, waar dat er vorig jaar maximaal driehonderdvijftig waren. ,,We pakken op dit moment alleen de meldingen over schoolpleinen nog aan, de rest moet wachten’’, vertelt Bert-Jan van Zetten, die de aanpak van ziekten en plagen in de gemeente coördineert.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn