Duo opgepakt voor woningoverval bij oudere vrouw (78) in Beekbergen

videoEen 17-jarige jongen uit Ermelo en een 46-jarige man uit de gemeente Apeldoorn zijn opgepakt voor een woningoverval in Beekbergen.

Het slachtoffer, een 78-jarige vrouw, werd op 29 december door twee mannen overvallen in haar woning aan de Hansengraaf in Beekbergen. De 78-jarige vrouw raakte bij de overval gewond aan haar hoofd en werd door de overvallers vastgebonden.

Nadat de overvallers met enkele spullen vertrokken, kon het slachtoffer zich bevrijden. Ze vluchtte naar bekenden en alarmeerde de politie. Burgernet werd ingezet om de daders in donkere kleding te vinden. Een van de daders droeg een trui met de tekst ‘USA’. in witte letters. Diezelfde avond werd er niemand gearresteerd, maar het recherche onderzoek leverde nu een week na de overval toch resultaat op.

De gewonde vrouw werd aan haar verwondingen behandeld door het ambulancepersoneel.

Volledig scherm
De politie deed buurtonderzoek na woningoverval in Beekbergen. © Pim Velthuizen
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn