Ronald Wolvers leeft van een bijstandsuitkering. Hij is blij met alle hulp die hij krijgt, bijvoorbeeld van de voedselbank, maar merkt dat hij sinds de uitbraak van corona toch meer uit moet geven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Wolvers leeft van een bijstandsuitkering. Hij is blij met alle hulp die hij krijgt, bijvoorbeeld van de voedselbank, maar merkt dat hij sinds de uitbraak van corona toch meer uit moet geven. © Kevin Hagens

Duur wc-papier en verplicht mondkapje: corona werkt door bij bijstandontvanger in Apeldoorn

De coronacrisis kan mensen met weinig geld hard in hun portemonnee raken. Doordat ze een baan verliezen of op een andere manier nog verder in de problemen raken, zo vrezen organisaties die zich inspannen voor deze doelgroep. Apeldoorner Ronald Wolvers merkt dat de situatie ook nu al financiële gevolgen heeft. De PvdA in Apeldoorn pleit voor een tegemoetkoming.

  1. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
    PREMIUM
    Video | Poll

    Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

    Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn