Directeur Niels Schut van het digitaal sportmarketingbureau Sportunity. Zijn Apeldoornse bedrijf heeft de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS overgenomen, waarmee hij een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen wil worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Niels Schut van het digitaal sportmarketingbureau Sportunity. Zijn Apeldoornse bedrijf heeft de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS overgenomen, waarmee hij een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen wil worden. © Kevin Hagens

Duursporter kan straks rond sportevenement over de hele wereld niet meer om deze Apeldoornse app heen

30 miljoen gebruikers wereldwijd, voor de meeste app-ontwikkelaars klinkt dat als een surrealistisch sprookje. Maar niet voor Niels Schut uit Apeldoorn. Met de overname van de timingapp van wereldmarktleider MYLAPS moet zijn Apeldoornse digitale sportmarketingbureau Sportunity een grote speler op de markt van wereldwijde sportevenementen worden.

0 reacties

  1. Gamende jeugd met app naar buitenspeelplek gelokt: Putten krijgt prijs en primeur
    PREMIUM

    Gamende jeugd met app naar buiten­speel­plek gelokt: Putten krijgt prijs en primeur

    Hoe krijgen we kinderen achter die spelcomputers vandaan, de straat op? Het is een vraag waarmee jongerenwerker Kim Ligtermoet in Putten dagelijks kampt. En toen ging haar een lichtje op: kunnen we ze niet in hun eigen digitale wereldje verleiden weer naar buiten te gaan? Het leidde tot de app Pleintje, die er dankzij het winnen van de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat (20 mille) ook echt gaat komen.