Onder meer dorpscentrum De Brink heeft zonnepanelen. Een veelvoud hiervan ligt straks op het distributiecentrum van Thomassen, zo hebben de mensen van de Loenense energiecoöperatie voor elkaar gekregen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer dorpscentrum De Brink heeft zonnepanelen. Een veelvoud hiervan ligt straks op het distributiecentrum van Thomassen, zo hebben de mensen van de Loenense energiecoöperatie voor elkaar gekregen. © Maarten Sprangh

Duurzaam Loenen pakt flink door: superzonnedak bij Thomassen

Terwijl duurzaamheid op sommige plekken een worsteling is, gaat Loenen voortvarend te werk. Met nu een volgende grote stap naar schone energie.

  1. Apeldoorn wekt grote ergernis met verlagen snelheid op ‘dodenweg’ langs kanaal
    PREMIUM
    4

    Apeldoorn wekt grote ergernis met verlagen snelheid op ‘dodenweg’ langs kanaal

    De snelheidsverlaging die de gemeente Apeldoorn eenzijdig doorvoerde op de ‘dodenweg’ langs het Apeldoorns Kanaal, is volstrekt ongewenst en moet direct van tafel. Met het terugbrengen van de maximumsnelheid tot zestig kilometer per uur, zwichtte het college van burgemeester en wethouders voor politieke druk in plaats van een weloverwogen besluit te nemen. Die kritiek komt van meerdere partijen in het gebied tussen Apeldoorn en Eerbeek.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn