Volledig scherm
Arjan de Frens en Peter de Vries, bestuursleden van de Stichting Topvolleybal Dynamo en initiatiefnemers van het eerste Sportcafé. © Walter van Zoeren

Dynamo wil met Sportcafé verbinding brengen tussen Apeldoornse sportclubs

Met het eerste Draisma Dynamo Sportcafé wil de Stichting Topvolleybal Dynamo zorgen voor verbinding tussen alle sportclubs in Apeldoorn. ,,We hebben elkaar hard nodig", zegt voorzitter Peter de Vries. Het Sportcafé wordt woensdag 9 oktober gehouden in het Omnisportcafé.

Met sprekers als Toon Gerbrands, Bas van de Goor en Jeroen Bijl heeft Dynamo drie voormalige clubcoryfeeën aan tafel die niet alleen in het volleybal, maar ook in de topsportwereld hun sporen hebben verdiend. Zo is oud Dynamo-coach Gerbrands nu directeur bij PSV, is Jeroen Bijl nu directeur van de hockeybond en timmert Bas van de Goor aan de weg met zijn Bas van de Goor Foundation. Arjan de Frens, bestuurslid van de Stichting Topvolleybal Dynamo: ,,Het is de bedoeling dat dit een terugkerend evenement wordt en elk jaar willen we de editie van het jaar daarvoor overtreffen. Dit wilden we al heel lang."

Verbinding

De Vries: ,,Het grote doel is verbinding tussen de sportclubs in Apeldoorn te creëren. Door samen zaken aan te pakken komen we verder en kunnen we ambities verwezenlijken. Het is tijd om de koppen bij elkaar te steken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Het Sportcafé is woensdag 9 oktober en begint om 20.00 uur in het sportcafé van Omnisport. De presentatie is in handen van Maarten Tip. De toegang is gratis, maar vol is vol. Aanmelding vooraf is gewenst en kan via  secretariaat@dynamovolleybal.nl

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn