Een brug of kabelbaan bij het naturistenstrand op Bussloo? Dat valt verkeerd: ‘Aapjes kijken doe je maar in de Apenheul’

VIDEO & POLLNaturisten op recreatieplas Bussloo maken zich zorgen. De gemeente Voorst overweegt om het naturistenstrand met een brug of kabelbaan te verbinden met een nabijgelegen strand, wat ten koste zou kunnen gaan van de privacy. ,,Je moet er niet aan denken dat hier nog meer ‘textielmensen’ foto’s van ons maken.”

9 reacties

 • K. van Venen

  2 jaar geleden
  Henk Jansen je hebt volkomen gelijk. Van een heerlijke rustige zwemplas naar een vertier lawaai park. Overal moeten mensen iets te doen hebben. Lekker rustig over het water kijken is er niet meer bij.
 • Henk Jansen

  2 jaar geleden
  Ernstiger vind ik dat Leisureland samen met de gemeente Voorst Bussloo omvormt van een prachtige natuurlijke plas naar een commercieel pretpark voor westerlingen. Huisjes, Glamping, schietbaan, kappen van bomen en rietkragen etc. De natuur gaat hier kapot door een bedrijf die zou moeten beheren in plaats van geld maken voor de rijke managers.
 • Mar SIJTSEMA

  2 jaar geleden
  Yes kan ik mijn oude apenootjes toch nog ergens kwijt
 • Dik Vriezekolk

  2 jaar geleden
  misschien is het handig om dan bordjes te plaatsen "verbonden te voederen"
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Kleed je gewoon netjes aan, thuis kun je ongestoord urenlang naakt rennen. Wij doen dit ook niet op het strand of elders.