Archiefbeeld van een aantal jaren geleden van basisschool De Diamant in Het Kristal in Zuidbroek. Vandaag en morgen is de hele school gesloten vanwege een coronabesmetting van een van de leerkrachten.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van een aantal jaren geleden van basisschool De Diamant in Het Kristal in Zuidbroek. Vandaag en morgen is de hele school gesloten vanwege een coronabesmetting van een van de leerkrachten. © Cees Baars Apeldoorn

Eén leerkracht besmet, hele school dicht in Apeldoorn

Een hele school met ongeveer tweehonderd leerlingen dicht vanwege een coronabesmetting bij één leerkracht... De Apeldoornse basisschool De Diamant in de wijk Zuidbroek blijft minimaal tot het weekeinde gesloten. Die beslissing is gistermiddag genomen, zegt directeur Astrid Joziasse.

 1. Unieke kegelvilla Beekbergen in de verkoop: eigenaar hoopt op ‘corona-effect’
  PREMIUM
  video

  Unieke kegelvilla Beekbergen in de verkoop: eigenaar hoopt op ‘corona-ef­fect’

  Vanuit de Randstad is, vanwege corona, steeds meer vraag naar vrijstaande huizen. Ook in het dure segment: villa’s van boven de miljoen euro. Welgestelden voelen zich opgesloten in hun dure stadspanden en kopen een optrekje op de Veluwe. De Stentor ging op bezoek bij een architectonische hoogstandje in Beekbergen, dat al twee jaar voor 2,3 miljoen te koop staat. Eigenaar Anton Schouten hoopt dat het ‘corona-effect’ hem gaat helpen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldkanonnades, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldka­non­na­des, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  26 januari
 2. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht

Apeldoorn