Familieberaad bij het Apeldoornse gezin Knispel. Op Koningsdag waren ze er snel uit: kermis in de binnenstad en later op de dag een klein buurtfeestje in de straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Familieberaad bij het Apeldoornse gezin Knispel. Op Koningsdag waren ze er snel uit: kermis in de binnenstad en later op de dag een klein buurtfeestje in de straat. © Maarten Sprangh

Een uitje in de meivakantie duur? Het kan goedkoper, laten Brenda en Camiel uit Apeldoorn zien

Een gezinsuitje in de meivakantie? Dat kan aardig in de papieren lopen. Kaartjes voor attractieparken en dierentuinen worden almaar duurder. Maar het kan best goedkoper, zeggen Brenda en Camiel Knispel, moeder en vader van Vince (6) en Sil (3).

 1. Zó snel foto delen van overleden Sylvia (45) blijkt zeer ongebruikelijk: ‘Zou de politie vaker moeten doen’
  PREMIUM
  8

  Zó snel foto delen van overleden Sylvia (45) blijkt zeer ongebruike­lijk: ‘Zou de politie vaker moeten doen’

  Het is een unicum in Nederland. De politie gaf vrijdag amper een dag na haar vondst een foto vrij van een dode vrouw in Apeldoorn, om haar identiteit te achterhalen. Met succes. Zeer ongebruikelijk dat dit zo snel gebeurt, stellen deskundigen. ,,Maar de politie zou dit veel vaker moeten doen. Hoe eerder je weet wie het slachtoffer is, hoe sneller je informatie achterhaalt’’, zegt rechtspsycholoog Robert Horselenberg.
  Apeldoorn