Zenuwachtig was Bernhard Korsten wel. Want hij wilde zó graag dat vrachtwagenrijbewijs in the pocket hebben. En hij slaagde in één keer. Nu is het nog even wachten tot hij het rijbewijs op kan halen bij de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Zenuwachtig was Bernhard Korsten wel. Want hij wilde zó graag dat vrachtwagenrijbewijs in the pocket hebben. En hij slaagde in één keer. Nu is het nog even wachten tot hij het rijbewijs op kan halen bij de gemeente. © Maarten Sprangh

Een unicum: Bernhard uit Apeldoorn is op de dag af 18 en haalt gelijk zijn vrachtwagenrijbewijs

Het was voor Bernhard Korsten welgeteld één dag geleden dat hij achttien kaarsjes mocht uitblazen op zijn verjaardagstaart. Die dag na zijn verjaardag kreeg hij niet, zoals velen, zijn eerste rijles. Maar hij slaagde voor zijn vrachtwagenrijbewijs. En dat is uniek, meldt zijn rijschool van Bokhorst Opleidingen.

6 reacties

 • Robbert Ginsel

  1 jaar geleden
  Erg raar mijn zoon heeft 40 rijlessen gehad en moet een half jaar wachten op het rijexamen terwijl die er allang klasr voor is nu nog 40 rijlessen weer dat is 2000 euro wie gaat day betalen en nergens goed voor.
 • F. Post

  1 jaar geleden
  Nog ff code 95 halen en dan kan er pas gezwaaid worden. Veel plezier en veilige kilometers.
 • Elly Verrips

  1 jaar geleden
  Van harte. Ik denk alleen dat je op de weg achter het stuur veel vreemde gezichten krijgt. Zo van ....WAT DOET DIT GOOZERTJE ACHTER HET STUUR! Niets van aan trekken en vriendelijk terugzwaaien. Ik wens je veel veilige jaren toe.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Passie voor het vak. Gefeliciteerd. Heel veel rijplezier.
 • W Huisman

  1 jaar geleden
  Super knap! Gefeliciteerd.