Eerbeek protesteert gewapend met spandoeken: ‘Omwonenden moeten bloeden voor papierindustrie’

Video‘Het is tijd dat we iets laten horen, anders gaat onze groenstrook verloren!’ Bewoners van de Eerbeekse buurt ’t Haagje zijn woedend op de provincie Gelderland. Donderdagavond voerden ze actie. 

2 reacties

  • Stef Boersma

    1 maand geleden
    Het blijft een lastige balans. De gemeente is niet goed ingespeeld op de huidige situatie waarbij de grote bedrijven niet meer in handen zijn van Eerbekenaren maar van grote internationale concerns. Concerns die 100% gericht zijn op zo veel mogelijk winst maken tegen zo laag mogelijke kosten en niets meer met Eerbeek hebben. Folding Boxboard blijft geen tientallen jaren in Eerbeek. Zodra de kartonmachine vervangen moet worden wordt Eerbeek verlaten. En wat laat je dan achter? Visie aub
  • Harm Platz Platz

    1 maand geleden
    Net als Shell, wegpesten dit bedrijf. Personen die denken dat dit zonder impact blijft op hun eigen omgeving komen van de koude kermis thuis. Nee niet direct maar indirect heeft het gevolgen. Op den duur op de huizenprijs op geen groei meer in het dorp. Maakt dat niet uit? Vooral doen, maar dan later niet klagen op het bedrijf of de overheid of op de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn