Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn. © Luciano De Graaf

En weer is er een demonstratie op een viaduct over de A50, maar zijn dit eigenlijk wel boeren?

Ze zwaaien naar automobilisten op de snelwegen, hopen dat die hun boodschap kunnen zien. Alles om zoveel mogelijk Nederlanders te overtuigen van hun boodschap. Deze keer op de viaducten in de buurt van Apeldoorn. Ze ondersteunen de boerenprotesten, maar boeren zijn het niet. Wie zijn het wel?

36 reacties

 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  G. Schouten ik maak uit uw reacties op dat dit u emotioneel raakt. Maar dan helpt het niet om van anderen een karikatuur te schetsen en die maar aan te vallen. Anderen kunnen ook emotioneel geraakt worden als ze de achteruitgang van natuur en milieu zien. En misschien hebben die zich ook wel verdiept in de redenen, maar maken zij andere keuzes. Ik ben niet anti-boer, wel anti agri-industrie, ik ben tegen fascistische acties, maar voor democratie. Al ben ik het met de keuzes niet altijd eens.
 • T Doornbos

  1 maand geleden
  Beetje googelen op deze mensen en je hebt snel door welk ‘vlees je in de kuip’ hebt. Misschien een écht diepte-interview met deze mensen publiceren in de Stentor?
 • Ed Groot

  1 maand geleden
  Relschoppers op zoek naar sensatie.
 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  G. Schouten, fijn dat er nog mensen zoals u zijn, die precies weten hoe anderen in elkaar steken. Hoef je tenminste geen echt nieuws te volgen en met goede argumenten te komen. Maar uw gedachten over mij kloppen niet zoals ik u al eerder heb uitgelegd. En ook dit is geen nepnieuws.
 • G. Schouten

  1 maand geleden
  Laten diegenen die anti-boer en tegen omgekeerde vlaggen zijn en protesterende medestanders zich eerst eens verdiepen in de reden van deze burgers. Onzinnig protest, tijdverdrijf of toch een andere reden? Focus u nou eens niet alleen op die stikstof en boeren. Die vlag is het gekaapte symbool geworden van de algehele misère in dit land. Groeiende armoede onder de bevolking, woningnood, onbetaalbare energieprijzen enz. Geen trollennieuws! Noem mij desnoods een eigengereide stikstof flapdrol.