Plotseling in een grote unit in achtertuin van buren. Zitten Meindert en Trudy de Haas opeens tegen een wand van 3 meter hoog en 6 meter lang aan te kijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Plotseling in een grote unit in achtertuin van buren. Zitten Meindert en Trudy de Haas opeens tegen een wand van 3 meter hoog en 6 meter lang aan te kijken. © Maarten Sprangh

Enorm bijgebouw in tuin van de buren? Dat kan iedereen overkomen. ‘Je schrikt wat de buurman allemaal in de tuin mag bouwen’

Het zal je gebeuren: de buren krijgen een enorme woonunit van 3.10 meter hoog en zeven meter breed in de achtertuin. Vergunningsvrij, pal tegen de schutting. Weg zonlicht. Dat overkwam onlangs familie De Haas uit Apeldoorn. En het kan iedereen gebeuren. Woningmarkt-expert Roeland Kreeft waarschuwt: ,,Je schrikt wat de buurman allemaal in de tuin mag bouwen.” 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn