Volledig scherm
PREMIUM
Gino Sergio, hier op de foto als jongerenwerker in Apeldoorn, is de nieuwe voorzitter van Futsal Apeldoorn. © Kevin Hagens

Eredivisionist Futsal Apeldoorn wil alleen nog spelers uit Apeldoorn

Futsal Apeldoorn heeft een nieuw bestuur en ook de visie is daarmee veranderd. Derk Kent, preses en hoofdsponsor tijdens het eerste seizoen van de fusieclub in de eredivisie, heeft afscheid genomen. Gino Sergio is de nieuwe voorzitter. ,,We gaan verder met jongens uit Apeldoorn en de regio.” Het eredivisie futsalvrouwenteam is teruggetrokken.

Geen dure voetballers meer uit andere delen van Nederland, geen internationals die niet uit de regio komen. Met het vertrek van Derk Kent als hoofdsponsor is de mogelijkheid daartoe een stuk beperkter, maar ,,het is ook niet meer ons streven”, benadrukt de nieuwe preses Sergio. ,,Er zijn ook geen gekke dingen aan de hand bij ons’’, stelt de voormalige bestuurder van de zaalvoetbaltak van WSV. ,,Bij de fusie tussen WSV en PFC vorig jaar hebben wij het stokje uit handen gegeven. En we hebben een prima seizoen achter de rug met het behalen van de play-offs en een derde plek in de eredivisie. Maar nu was het tijd om het stokje weer over te nemen.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn